Kunstgras assortiment

Kunstgras assortiment

Bij BeekLie vind je een ruim assortiment kunstgras, zodat er voor elke portemonnee een geschikt soort kunstgras is! Van goedkoop kunstgras tot aan duurder luxe kunstgras: wij bieden een compleet assortiment zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Alle soorten kunstgras die je bij ons kunt bestellen leveren wij standaard op 4 meter breed. Mocht je na het bekijken van het assortiment vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kunstgras thuisbezorgen of zelf ophalen!

Op deze pagina vind je alle kunstgras soorten welke direct uit voorraad leverbaar zijn vanuit Kerkdriel. Wij bieden de service dat wij de benodigde vierkante meters direct voor je afsnijden, zodat je direct aan de slag kunt in jouw tuin! Het kunstgras kun je vervolgens direct ophalen in Kerkdriel of het kunstgras laten thuisbezorgen! Het kopen op bestelling is uiteraard ook geen enkel probleem. Heb je het kunstgras pas over een paar dagen nodig? Geen punt, wij slaan het nog even voor je op.

Maas 28mm

€ 19.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Dieze 30mm

€ 22.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Fivel 40mm

€ 24.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Merwede 40mm

€ 29.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Paraná 30mm

€ 32.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Zenne 45mm

€ 36.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Paraná 45mm

€ 40.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Multiplay

€ 29.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Allround

€ 34.99 per m²

Dichtheid

Echtheid

Gerelateerde producten

Instrooizand 25kg

Instrooizand wordt gebruikt om de vezel van het kunstgras goed overeind te krijgen én te houden. Bij ieder product staat de geadviseerde hoeveelheid. Het zand zakt weg tot op de backing en u ziet het dus niet.

Prijs is per zak.

€ 12.99,-

Kunstgraspennen

In sommige gevallen kan je kunstgras beter vastleggen met kunstgraspennen. De kunstgraspennen steek je door het kunstgras heen in de grond. Prijs is per stuk.

€ 1.49,-

Lijmband

Lijmband gebruik je wanneer je oppervlakte langer en breder is dan de rolbreedte. Je krijgt dan naden. Deze naden moeten gelijmd worden. Voor naden van 5 of 10 meter kun je het zelfklevende lijmband gebruiken.

€34,99 voor 5m

€64,99 voor 10m

€ 34.99,-

× Kunnen we je helpen?