Over ons

Over ons

BeekLie is een jong en dynamisch bedrijf waar klantvriendelijkheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij zijn Jeroen van der Beek en Nelleke van Liempt en wij stellen ons middels deze pagina graag aan jullie voor. 

Het ontstaan van Beeklie

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie Small Business en Retail Management. Al snel werd duidelijk dat we dezelfde passie hebben: het starten van een eigen bedrijf. Uiteindelijk werd onze droom wekelijkheid met BeekLie Kunstgras. Om een lang verhaal kort te houden: BeekLie Kunstgras is ontstaan tijdens het uitlaten van onze honden Chico en Coco. We kwamen langs een onlangs aangelegde tuin waar kunstgras was aangelegd. Het was een mooi terras met overkapping en een speeltoestel met daaromheen kunstgras. Wij zeiden direct tegen elkaar ‘dit is gaaf!’ Een grasmat die je niet meer hoeft te onderhouden, die 365 dagen per jaar groen is en dat een zachte speelondergrond is voor kinderen. Eenmaal thuis gekomen zijn we direct achter de computer gekropen om meer te weten te komen over kunstgras. Na een periode van onderzoek, veel nadenken en gesprekken met de kunstgrasleverancier zijn we in maart 2014 gestart met BeekLie Kunstgras. De naam BeekLie is voortgekomen uit onze achternamen ‘van der BEEK’ en ‘van LIEmpt’. Nu je weet hoe BeekLie Kunstgras is ontstaan willen we ons graag nog even persoonlijk aan je voorstellen zodat je ook weet met wie je zaken doet!

image-2017-05-21-2

Jeroen

Eigenaar en doener

Mijn naam is Jeroen en ik ben ondernemend, creatief en een doener. In 2011 heb ik mijn opleiding HBO Small Business en Retail management afgerond aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze opleiding heb ik een aantal belangrijke aspecten geleerd die ik nu kan toepassen in ons bedrijf, zoals het uitstippelen van de strategie. Daarnaast ook het samenstellen van een goed en kwalitatief assortiment welke helemaal aansluit op de wensen van de klant. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en deze te helpen waar ik maar kan. Mijn doel is iedere klant die een bezoek brengt aan BeekLie Kunstgras met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Het is leuk om te zien hoe blij klanten zijn met hun aankoop. Vaak vraag ik aan klant of ze ook nog even een foto willen maken van het eindresultaat want daar ben ik altijd erg nieuwsgierig naar!

Nelleke-1-1 (1)

Nelleke

Eigenaar en geeft de vrouwelijke touch aan het bedrijf

Mijn naam is Nelleke en ik bekijk situaties vanuit de ‘vrouwelijke invalshoek’, ik ga graag om met mensen en ik vind kwaliteit binnen BeekLie Kunstgras belangrijk. Zowel de kwaliteit van de producten als de kwaliteit in contact met onze klanten. Ik heb de opleiding HBO Small Business en Retail Management in 2010 afgerond aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Deze opleiding heeft mij veel inzichten gegeven in het ondernemerschap. We hebben vanuit deze studie genoeg handvaten gekregen om BeekLie op een professionele manier op te starten. Daarnaast kom ik uit een ondernemend gezin en ben ik van jongs af aan al gewend om mee te draaien in dit soms toch wel hectische leven. In het weekend en na school werkte ik mee in de plantenkwekerij van mijn ouders.


Waarom Beeklie

Direct uit voorraad leverbaar

Wij hebben alle soorten kunstgras op voorraad en deze zijn direct leverbaar.

Showtuin in Kerkdriel

Alle kunstgras soorten zijn te bewonderen in onze showtuin in Kerkdriel.

Bezorging mogelijk

Je kan het kunstgras ophalen, of wij bezorgen het tegen betaling bij je thuis.

Goed en vakkundig advies

Kom je er zelf niet helemaal uit? Wij helpen je graag met vakkundig advies.

Professionele legservice

Wij werken met een professionele hovenier, die het kunstgras kan leggen.

Bereikbaar van 7:30 – 21:00 uur

Wij zijn telefonisch flexibel te bereiken, ook buiten kantooruren.

× Kunnen we je helpen?